Massagetherapie

Door de fysieke aanraking ontmoet je de emotionele aanraking.

Aandacht en aanraking

De basis van een sessie is aandacht en aanraking en vanuit die gedachte werk ik. Tijdens de massagesessie zoeken wij samen naar wat prettig is voor jou waarbij de massage volledig wordt afgestemd op je behoefte van de cliënt.

In onze maatschappij heeft aanraking nauwelijks een plek in ons dagelijks leven, terwijl onze huid het orgaan met het grootste oppervlak is en zeer gevoelig. Vaak staan wij nauwelijks stil bij wat er in ons lichaam gebeurt. Persoonlijk denk ik dat in onze maatschappij wij ons hoofd als groot ervaren en ons lichaam klein. Ik ben mijn lichaam als groot gaan ervaren dat steun biedt aan mijn kleine hoofd; beide vormen één geheel. Bij bijvoorbeeld ‘overspannen zijn’ heeft het lichaam een signaal afgegeven dat het genoeg is. Ons lichaam heeft voldoende rustmomenten nodig om te herstellen door slaap of aanraking.

Massagetherapie

Wanneer je meer wilt dan alleen een ontspanningsmassage dan kun je kiezen voor een traject in combinatie met een gesprek. Daarbij kijken we waar je behoefte aan hebt zowel lichamelijk als emotioneel. Als je tegen obstakels aanloopt waar je met anderen niet goed over wilt of kunt praten. Samen onderzoeken we wat er speelt.