Klantervaringen

Wil u ook een referentie schrijven? Gebruik dan het contactformulier, u kunt bij 'onderwerp' aangeven dat het om een referentie gaat. Bij voorbaat hartelijk dank

Na afloop, vooral toen ik in de bus terug zat, voelde ik echt hoe rustgevend het was geweest, ik was helemaal ontspannen.

De massage aan mijn nek en achterhoofd was bijzonder geslaagd. Ik heb het gevoel alsof mijn hoofd nu veel gemakkelijker beweegt. Haar benadering is erg prettig; zij straalt veel rust uit, waardoor ik ook heel ontspannen heb kunnen genieten.

Het is fijn dat zij alles uitlegt. Het was voor mij de eerste keer om een massage te ontvangen. Voor mij is het lastig om mij heel erg open te stellen of al snel op mijn gemak te voelen. Daarom is het erg fijn dat zij het niet al te moeilijk maakt en aan mij vroeg of ik iets wel wilde of fijn vond.

Zij communiceert helder en duidelijk. Zij heeft een prettige, zachte (rustgevende) stem. Je voelt dat Heleen de slag van het masseren te pakken heeft: ze werkt voorzichtig (uiterst consciëntieus), maar niet onzeker. Ze weet en voelt alles al heel goed aan.

Heleen de Smet geeft op professionele wijze heerlijke ontspannende massage. En meer dan dat. Vanaf onze eerste ontmoeting voel ik mij verwend door haar persoonlijke betrokkenheid, aandacht en belangstelling. Na elke massage ga ik blij bij haar de deur uit. Ik zit dan weer veel beter in mijn lijf en geniet van een diepe ontspanning.

De massage heb ik erg positief ervaren. Het was een hele nieuwe, spannende ervaring voor mij. Het heeft heel ontspannend gewerkt. Mijn fysiotherapeut merkte dat ik daadwerkelijk minder spanning in mijn schouders en nek had. Heel fijn! 

Ik voelde soms lichte pijn, maar dat loste zij op door te vragen om zachter te masseren. Tot in mijn brein voelde ik het. Mijn hoofd voelde ik werken alsof de signalen, die door mijn hoofd gingen, letterlijk aanvoelden als een soort tinteling.